Pioneer MVH-X580DAB

Pioneer MVH-X580DAB i gruppen Ljud och bild - Bil / Huvudenheter / Mediaspelare (Utan CD-spelare) hos bytljud.se (1403_MVH-X580DAB)
Pioneer MVH-X580DAB
1699 kr
Antal: 
Lagersaldo:
2 st
Leveranstid:
Frakt:
Artikelnr:
1403_MVH-X580DAB

Info Blogga

Bilstereo med AM/FM, Bluetooth, USB, DAB/DAB+ och Spotify.
Ansluter till enheter med Apple iOS och Android.

Denna helt nya huvudenhet kombinerar kraft (4 x 50 Watt) med toppljud och en del unika Bluetooth-funktioner…

MVH-X580DAB levereras med en DAB/DAB+ tuner, så du kan uppleva kristallklart digitalt ljud och störningsfri mottagning. Den har till och med en Time Shift-funktion så att du kan spola tillbaka, pausa och återuppta live DAB-överföringar.

Enheten läser FLAC-filer och har en inbyggd 4 x 50 watts MOSFET-förstärkare, så du får bästa tänkbara ljud, oavsett vad du spelar upp. Och om du vill ha en lyssnarupplevelse som påminner om att ha en egen DJ, kan du starta MIXTRAX-funktionen som omvandlar din musik till en DJ-mix med ljuseffekter.

Med hjälp av den avancerade Bluetooth-elektroniken kan du ringa handsfreesamtal med bredbandsteknik så du får mycket bättre ljudkvalitet under samtalen. Du kan även strömma musik trådlöst från din Apple iOS- eller Android-smartphone. Dessutom kan du med MVH-X580DAB ansluta två Bluetooth-telefoner samtidigt så du kan ha både din privata mobil och jobbmobil anslutna.

DAB:Ja
Tillverkare:Pioneer
Modell:MVH-X580DAB
Effekt:4x50 MOSFET
USB-ingång:Ja
AUX-ingång:Ja
Bluetooth:Ja
Lågnivåutgång:3 (Front, Rear, Subwoofer)
Equalizer:13-bands grafisk

Din kundvagn
Du har ännu inte lagt några varor i din varukorg.
Topplista